HTS Werktuigbouw functie Constructeur Tekenaar Machinebouw

HTS Werktuigbouw - Constructeur Tekenaar

Copier Bevel Machines is altijd op zoek naar HTS werktuigbouw kundige die net zijn afgestudeerd en interesse hebben in de machinebouw.
Want wij kunnen altijd wel constructeur tekenaars plaatsen voor het ontwikkelen en ontwerpen van machines. Ons bedrijf is gevestigd in Giessen dit is is in regio Waalwijk. Wij zijn een klein bedrijf met 10 medewerkers (medio 2018) maar wij doen ongeveer 70% van de projecten met maatwerk.

Copier Bevel Machines is fabrikant van metalen buis bewerkings machines, dit kunnen machines zijn voor het afsteken, bevellen, of nauwkeurige CNC bewerken van buizen. alle machines worden gefabriceerd in onze fabriek en wereld wijd verkocht.
wij verkopen voornamelijk veel aan de olie en gas gerelateerde industrieën, maar ook aan scheepswerven of bijvoorbeeld toeleveranciers van de automobiel industrie.

HTS Werktuigbouw kundige kandidaten die werkervaring hebben opgedaan met SOLIDWORKS zijn candidaten met een extra streepje voor.
Dit programma gebruiken wij namelijk het meest. voor vragen over de functie zie dan het kopje "vacancies"op de website www.bevelmachines.com of bel naar 0183-441313 en vraag naar Dhr. Bertels (jbertels@copierbv.com)

las brochure

beveling
PIPE BEVEL MACHINES

Copier manufactures stationary pipe bevelling machines, in different models, up to 56 inch. Besides that we can offer stationary machines that can cut and bevel in one operation. Go to this link to go to the website.

PIPE, CYLINDER OR AXIS END WORKING MACHINES

We offer end working machines for CNC machining metal pipes, cylinders or axis.
Go to this website for more information.

PIPE ROLL GROOVING MACHINES

Pipe roll grooving machine for grooving sprinkler pipes. Go to this link for the website.

PIPE WELDING MACHINES

O.D 3” to 42”. Go to this link to go to the website.