Pijp eind bewerkings machines

Pijp eind bewerkings machines

Copier Bevelmachines ontwikkeld en produceert te Giessen haar pijp eind bewerkingsmachines, zoals stationaire pijp bevel machines, mobiel en stationaire pijp buig machines en automatische MIG lasmachines. Copier levert buis bewerkings machines in de breed assortiment.

De core business waar Copier Bevelmachines zich op richt is stationaire pijp bevelmachines waarbij de buis op het tafel frame van de machine geklemd kan worden en waarbij een ronddraaiende beitelkop het einde van de metalen buis verspaant. Deze bewerking heeft als doel dat het einde van de buis een goede lasnaad voorbewerking heeft, bijvoorbeeld volgens AMSE code.

Copier produceert stationaire pijp bevelmachines voor buis diameters van 0.5” tot en met 56” in verschillende type machines. neem voor vragen over bevel machines contact op via email of telefoon.

Een veelal gebruikte term voor deze bewerking is buizen kotteren of bevellen.

Copier Bevelmachines
bedrijvenstraat 13
4283 JJ Giessen
Nederland

website : www.bevelmachines.com
email : sales@bevelmachines.com
telefoon : +31-183441313

pijp bevel machine 2 tot 16 inch

Pijp bevel machine 16 inch

Copier Bevelmachines verhuurt en verkoop pijp bevelmachines.
Wij verhuren pijp bevel machines voor het bereik van 0.5 inch t/m 16 inch deze machines worden in Duitsland, Nederland, Belgie en Denemarken verhuurt. Voor de verkoop van de bevel machines leveren wij machines tot en met 56 inch.
Tevens leveren wij maatwerk oplossingen bijvoorbeeld voor het bevellen van bochten. Daarnaast hebben wij automatische of CNC gestuurde bevelmachines in het assortiment. ga naar deze link voor meer informatie.
Tevens hebben wij de mogelijkheid om buigmachines te verhuren in deze landen.

Copier Bevelmachines levert naast pijp buigmachines, en pijp bevel machines ook afkort en bevelmachines en automatische MIG las machines voor het lassen van metalen buizen.

neem contact met onze Verkoop op voor de beschikbaarheid en de prijzen van de machines.


telefoon : +31-183441313
e-mail : sales@bevelmachines.com

beveling
PIPE BEVEL MACHINES

Copier manufactures stationary pipe bevelling machines, in different models, up to 56 inch. Besides that we can offer stationary machines that can cut and bevel in one operation. Go to this link to go to the website.

PIPE, CYLINDER OR AXIS END WORKING MACHINES

We offer end working machines for CNC machining metal pipes, cylinders or axis.
Go to this website for more information.

PIPE ROLL GROOVING MACHINES

Pipe roll grooving machine for grooving sprinkler pipes. Go to this link for the website.

PIPE WELDING MACHINES

O.D 3” to 42”. Go to this link to go to the website.