Rør Fasing maskin

Rør Fasing maskin

Rør Fasing maskin

Rør fasing Betyr maskinering av et rør for å få en sveisekant preparat.

Skråkanten verktøyet på vår fasing maskinen skjærer stålet materiale fra rørenden for å få skråkanten. Spesielt i olje- og gassindustrien med høyt trykk rørledninger sveise forberedelser må gjøres veldig nøyaktig for å få et godt utgangspunkt for å starte med før sveising rørene sammen. Toleranser på bevelling prosessen blir strammere og mer viktig i bransjen, med våre stabil og nøyaktig maskin er det enkelt å tilby kvalitet og nøyaktige bevels til dine kunder. En annen mulighet er vårt Inne kopiering system for å følge den indre diameter av røret for å holde oversikt over ut av runde rør til alltid komme på lik skråkant rundt røret.

Våre bevelling maskiner er også tilgjengelig med mulighet til å gjøre pipe cutting. Dette cutting og bevelling løsning finnes ut av på hule aksen var Både skjæring og bevelling finner sted etter at røret blir målt på riktig lengde for mer informasjon om våre rør bevelling maskiner og våre rør og skjære bevelling løsninger gå til Beaver S -serie og Beaver CB-serien.

Selvfølgelig mange selskaper stengt bruke CNC-dreiebenk maskiner for avfasing rør eller slanger, men det er noen store fordeler av våre stasjonære rør bevelling maskiner for å gjøre det verdt å se nærmere våre maskiner:

Ring oss for mer teknisk informasjon + 31-183441313 eller e-post: sales@bevelmachines.com

fasing Process

av avfasing et rør er enkelt med våre Beaver 16S for eksempel er røret fastklemt i klemmene innstilles manuelt av operatøren. Avfasningen verktøyholdere er satt i riktig stilling på chucken av skråkanten maskinen. Når dette er gjort lokket er lukket og kan operatøren manuelt mate maskinen nærmere metallet rørenden for å starte avfasing prosessen. Etter en gang den fullstendige form av skråkanten form maskineres av operatøren og enn én ende av røret er avfaset helt.

Våre maskiner for rør fasing er for industriell bruk og metallrør fabrikasjon. De fleste av våre kunder bruker syntese maskiner i arbeid relatert til olje- og gassindustrien eller for eksempel spole fabrikasjon eller skid fabrikasjon.

Maskiner for rør

Tube og rør kan skråskjæres både med maskinene vi tilbyr.Copier Bevelmachines startet i 1997 med sin egen fabrikk og ingeniørkontor til design syntese maskiner og å produsere dem. Vi tilbyr i dag for rør bevelling maskiner fra 0,5 "til 3" og en maskin for en "opp til 8".

For rør tilbyr vi bevelling maskinene gjorde mer for høy ytelse, utvalg av maskiner vi tilby for rør er fra 1 "til 56". For tunge vegg rør og rustfritt stål for fasing eller CNC styrt bevelling har vi løsninger, derfor ta kontakt med oss ​​på sales@bevelmachines.com for din henvendelse. Vi vil alltid råde hvilken maskin som passer din rørtilvirkingsanlegg fungerer best. Vi har tilbudt røret prefabrikasjon markedet i mange år nå, og vi vet om de nyeste ASME standarder og olje- og gass krav til sveising og.

Portable fasing eller stasjonær fasing

COPIER produserer hovedsakelig stasjonære rør bevelling maskiner, syntese maskiner er for røret verkstedet eller i en fabrikk hvor rørene er sveiset.

Dette bedeutet, dass rørene har må bringes til maskinen for å maskin dem gemäß til den forespurte Slip.

I markedet er det maskin bærbare rør bevelling maskiner eller mobil bevelling maskiner syntese maskiner er mer for entreprenører gjorde konstruere rørledninger på feltet, fordi de er mobile og lett De er lettere å transportere til stedet der røret må skråskjæres. Men vår stasjonære maskiner er langt mer effektiv i bruk og gi en mer konstant kvalitet enn de bærbare bevelling maskiner.

Så holdbarheten av de bærbare rør bevelling maskiner er mesteparten av tiden kortere Sammenlignet med vår Beaver S-serien stasjonære bevelling maskiner. Kontakt oss for mer råd om hvilken maskin for fasing er mest egnet for jobben Sales@bevelmachines.com

PIPE BEVEL MACHINES

Copier manufactures stationary pipe bevelling machines, in different models, up to 56 inch. Besides that we can offer stationary machines that can cut and bevel in one operation. Go to this link to go to the website.

PIPE, CYLINDER OR AXIS END WORKING MACHINES

We offer end working machines for CNC machining metal pipes, cylinders or axis.
Go to this website for more information.

PIPE ROLL GROOVING MACHINES

Pipe roll grooving machine for grooving sprinkler pipes. Go to this link for the website.

PIPE WELDING MACHINES

O.D 3” to 42”. Go to this link to go to the website.